Home » Over Ons

OVER NILOO BEAUTY

- Welcome to your beayty salon -

Ons Visie

Niloobeauty is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van beauty & fashion. We kunnen niet anders, het zit in ons DNA. We love to make you look fashion fabulous. Maar we houden daarin ook rekening met de realiteit. De echte wereld, waarin je niet elke dag urenlang voor de spiegel doorbrengt. En dus zorgen we voor een perfecte vertaling van high fashion naar high street.

Ons expertise richt zich zowel over haar als huidverzorging en natuurlijk nog veel meer. We volgen de trends op de voet en houden de ontwikkelingen op het gebied van vaktechniek,kleurring en verzorging elke minuut van de dag bij. Je haar laat namelijk zien wie je bent. That’s why we’re taking it to the next level. Want het leven is te kort om erbij te lopen alsof het je niets kan schelen.

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

ONZE SPECIALISTEN

- Nice to meet you -
Gity specialist Niloo Beauty Amsterdam - Over Ons

Gity

Gity is onze specialist in gezichtsbehandelingen. Ook voor waxen, epileren en (bruids) make-up kun je bij haar terecht. Gity heeft jaren ervaring en is stiekem ook pharmacist. Met menig certificaat wordt ze landelijk erkend, denkt ze graag met je mee en laat ze je weer stralen.

Niloo Beauty dameskapper amsterdam osdorp - Over Ons

Asal

Asal is met haar ervaring en deskundigheid de dames kapster waar jij gerust je haren aan kunt vertrouwen. Asal is ook een specialist in (permanente) make-up, model föhnen en wassen. Asal is de allround ster bij Niloo beauty die jou helpt met een passende look en style.

Niloo Beauty visagiste amsterdam osdorp - Over Ons

Sahar

Sahar is de jongste aanwinst van Niloo Beauty! Als visagist /make-up artist heeft Sahar oog voor detail en voelt ze goed aan wat haar klanten willen. Sahar werkt met de beste producten en maakt van ieder gezicht een kunstwerk. Wat je wensen ook zijn, Sahar luistert en denkt graag met je mee.