03
dec

Microdermabrasie voor een egale huid!

Microdermabrasie bij Niloo Beauty

Microdermabrasie is één van de beste gezichtsbehandelingen bij Niloo Beauty . De reden dat microdermabrasie zo enorm in trek is, is het resultaat. Na één behandeling merk je al een verschil en zie je zichtbare verbetering aan je huid. Bij Niloo Beauty kun je een eenmalige behandeling krijgen of een kuur nemen om de huid binnen een paar weken mooi, egaal en zichtbaar glad te krijgen. 

Hoe werkt Microdermabrasie?

Microdermabrasie helpt de lichaam een handje om de dode huidcellen te verwijderen. Normaal gesproken vernieuwt de huid om de 30 dagen. Dit proces wordt iets trager naarmate we ouder worden. Hierdoor kunnen er lijntje op het gezicht ontstaan en kan de huid een ongezonde kleur krijgen.

Met Microdermabrasie wordt er door middel van een diepe peeling met alumiumoxide (micro-kristallen) tegen de huid gespoten. De behandeling wordt door een gecertificeerde medewerker verricht en zorgvuldig gecontroleerd. Zodra het gewenste niveau is bereikt, is de behandeling voltooit. Het advies is dan ook om vaker een behandeling te ondergaan om de resultaat te behouden en je huid te verbeteren.

Microdermabrasie is effectief

Micro dermabrasie maakt de zichtbare huid effectief schoon waardoor je opperhuid weer kan ademen. Op de bovenste huidlaag worden de dode huidcellen verwijdert. Dit zorg onder andere voor een betere doorbloeding en maakt het makkelijker voor de huid om weer werktoffen op te nemen. Doordat de dode huidcellen worden verwijdert, kan de huid weer nieuwe cellen aanmaken. Je zult zien dat je huid weer mooi egaal en gladder aan zal voelen.

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie is voor bijna alle huidtypen geschikt

– Rimpels
– Huidveroudering
– Pigmentvlekken
– Acne littekens (vlekjes)
– Geïrriteerde huid
– Rokershuid
– Grove poriën
– Grove huid
– Futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal microdermabrasie behandelingen die je moet ondergaan is afhankelijk van je huid wensen. Ook verschilt dit per persoon en per leeftijd. Indicatief raden we onze klanten tot 40 – 45 jaar aan om 6 – 8 behandelingen te ondergaan. En vanaf 40 – 45 jaar adviseren wij 8 – 10 behandelingen. Onze adviseur zal vooraf jouw huidwensen bespreken en samen bekijken hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw gewenste resultaat te bereiken.

Hoeveel microdermabrasie behandelingen mag je ondergaan?

Het aantal behandelingen die je mag ondergaan verschilt per persoon. Doorgaans houden wij de regel aan om maximaal 2 kuren per jaar te volgen. En per behandeling houden we 2 – 3 weken pauze om de huid weer te laten herstellen. Immers de dode huidcellen zullen worden vervangen door nieuwe cellen. En zo bouwen we je huid op tot die mooi en egaal is.

Doet een microdermabrasie behandeling pijn?

Microdermabrasie is een pijnloze behandeling. Dus het antwoord is nee! Onze klanten worden er zelfs relax van doordat we met professionele apparatuur en speciale kristallen werken.

Zijn er bijwerkingen?

Na een behandeling van microdermabrasie kan het zijn dat je huid er even rood uitziet. Dit is echter een tijdelijk effect en trekt snel weer weg. De roodheid van je huid heeft te maken doordat de dode huidcellen van de opperhuid verwijderd zijn, de doorbloeding is gestimuleerd en je huid weer makkelijk kan ademen. Soms komt het voor dat de huid gaat schilferen, maar dit is juist een goed teken! De schilfering betekent dat de huid weer een nieuwe cellen aan het maken is en de dode cellen afgestoten worden.

Wat gebeurt na de microdermabrasie behandeling?

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Na een Microdermabrasie behandeling raden we aan om gezond te eten. Ook raden we aan om regelmatig water te drinken zodat je huid werkstoffen kan opnemen. Omdat je huid iets gevoeliger is geworden, raden we aan om UV-straling te vermijden of een dagcreme te gebruiken om je te beschermen tegen UV-straling.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?

Bij Niloo Beauty adviseren we om minimaal 2 weken voor en 2 tot 4 weken na de behandeling niet in de zon te gaan zitten. Wij raden je ook aan om minimaal 2 dagen na de behandeling geen make-up te gebruiken. Hierdoor zal je huid sneller helen en er snel gezond en mooi uitzien.

Is er verschil tussen microdermabrasie bij een schoonheidsspecialist en huidtherapeut?

Bij Niloo Beauty gebruiken we dezelfde apparatuur als bij de huidtherapeut. Daarbij heeft onze specialist dezelfde training gekregen als de huidtherapeut. Je kunt dus gerust zijn dat je voorzien wordt van professioneel advies en behandeld wordt met professioneel apparatuur.

Niloo Beauty is jou microdermabrasie specialist

Schoonheidsspecialiste en huidspecialiste Marjam Shirzad van Niloo Beauty is helemaal gespecialiseerd in microdermabrasie en heeft een compleet programma aan microdermabrasie behandelingen. Marjam is gecertificeerd en heeft al behoorlijk wat behandelingen achter de rug. Voordat er een behandeling plaatsvind, krijg je tijdens de intake de juiste informatie mee en zal Marjam je adviseren over de vele mogelijkheden voor jouw huid. Je kunt op de gezichtsbehandelingen pagina alvast de prijzenlijst en andere behandelingen bekijken.

Microdermabrasie behandeling intake?

Voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak, kun u Marjam het beste contact via de contactpagina.