Home » Behandelingen » Wimperextensions

WIMPEREXTENSIONS AMSTERDAM

- Blink blink, because you can baby -

Wimperextensions laten zetten

Wil jij wimperextensions laten zetten? Ben je opzoek naar een specialist met ervaring? Dan zit je bij Niloo Beauty helemaal goed. Wij werken al jarenlang met wimper extensions en kunnen je hierin behandelen en adviseren. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden, denk hierbij aan de curl (J, B, C en D Curl) de lengte en de dichtheid. Bij Niloo Beauty hebben we o.a.:

  • Dagwimpers
  • Lashlift wimpers
  • One by one
  • Flare

Tijdens de afspraak kan de specialist je adviseren wat betreft de mogelijkheden. Omdat iedereen anders is en er verschil zit in gezichtsvorm en natuurlijke wimpers, is het goed om voorgaand aan de behandeling een consult in te plannen.

Wimperextensions one by one

Wimperextensions one by one is een methode die veel gebruikt wordt voor het voller en langer maken van je wimpers. Per oog kunnen er ruim 90 wimpers geplaatst worden die 3 tot 4 weken goed blijven zitten. Naast de one by one wimperextensions methode, gebruiken we bij Niloo beauty ook o.a. de flare methode. Dit zijn korte stukje wimpers die in 5 tot 6 wimpers samengevoegd zijn en geplaatst kunnen worden.

Heb je ervaring in het zetten van wimperextensions? Wil je meer informatie over de mogelijkheden of vooraf informatie? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Je kun ook direct een combinatie afspraak maken met consult en behandeling. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met:020-6192292.

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Wimperextensions -
One-by-one methode
€62,50
Flare methode
€52,50
Dagwimpers
€11,50
Wimperslift / lashlift (exclusief verven)
€35 - €47,50