Home » Behandelingen » Heren Knippen

HERENKAPPER AMSTERDAM

- Real men take care of themselves -

Herenkapper Amsterdam Osdorp

Herenkapper in Amsterdam Osdorp die 6 dagen per week geopend is? Wil je zonder afspraak je haar laten knippen? Wil je een herenkapper die bekend is met de nieuwste herenkapsels van 2018? Dan ben je bij Niloo Beauty op het juiste adres.  Van hoofdhaar tot baard en wenkbrauwen, bij Niloo Beauty hebben we herenkappers die het kappersvak in de vingers hebben.

Ons heren kapper is bekend met vrijwel alle herenkapsels; opgeschoren, fade en of ieder andere soort kapsel. Je kunt voor een knipbeurt gewoon langskomen zonder afspraak. Wil je niet wachten en plan je het liever? Dan kun je ook een afspraak inplannen via: 020-6192292 .

Kapper Pieter Calandlaan

Wil jij je haar laten knippen door ervaren kappers? Onze kapper staat voor je klaar. Kom een langs aan de pieter calandlaan in Amsterdam Osdorp. We horen regelmatig van onze klanten dat ze het erg fijn vinden om door onze kapper geknipt te worden. Wij doen er dan ook alles aan om jou kapsel met aandacht en precisie te knippen. Klanttevredenheid is een van de speerpunten van Niloo Beauty en dat zie je terug in de service.

Ons herenkapper kan je ook adviseren zodat je een kapsel hebt die perfect bij jou past. Hierbij letten we op de vorm van je hoofd, de volume van je haar en de dikte. Daarbij bespreken we altijd samen met jou hoe je jouw kapsel graag wilt hebben. Wij gaan voor het beste resultaat en altijd voor 100% klanttevredenheid.

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Heren knippen -
Knippen
€14,50
Baard
€8,50
Wenkbrauwen
€8,50
Gezichtsmasker (Gold, Silver en Black)
€6,50
Knippen kinderen tot en met 10 jaar
vanaf €15,00