Home » Behandelingen » Haarverzorging & Haarmaskers

HAAR LATEN VERZORGEN

- Sometimes it's just all you need -

Haarverzorging Vrouwen

Veel vrouwen zijn trots op hun haar en willen dat graag laten zien. Echter kan het voorkomen dat het haar de gezondheid verliest en daarbij ook minder mooi uitziet. Dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals; ouderdom, het weer en de verzorging. Het verzorgen van je haar is erg belangrijk om je haar te laten stralen.

Gezond haar wordt vanuit de wortels tot aan de top verzorgd. Het resultaat is dat je haar sneller groeit, straalt en veel steviger is. Een veel voorkomend probleem bij vrouwen en mannen is haaruitval. Iedereen wil een gezonde bos haar, maar de meeste weten niet waar ze moeten beginnen. Bij Niloo Beauty hebben we voor haarverzorging een speciale behandeling samengesteld.

Haarmasker laten zetten

Soms kan je haar er dof en futloos uitzien. Dit komt vaak door invloeden van buitenaf. Voor het verzorgen van je haar hebben we bij Niloo Beauty ook speciale haarmaskers en behandelingen. Denk hierbij o.a. aan:

  • Olaplex behandeling
  • Keratine (vitaminen)
  • Keratine (botox)
  • Stijl haar keratine

Een goede haarmasker behandeling kan je haar net dat extra zetje geven om weer te stralen. Soms kan het zelfs een wondermiddel zijn tegen futloos haar.

Wil je zelf een keer ervaren wat een haarmasker voor jou kan doen? Of wil je je haar laten verzorgen zodat die weer kan stralen? Kom dan eens langs bij Niloo Beauty in Amsterdam Osdorp. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken voor het verzorgen van je haar of een haarmasker. Bellen kan via: 020-6192292. Tot snel!

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Haarverzorging & Haarmaskers -
Haarmasker
€12
Olaplex behandeling stap 1 en stap 2
Vanaf €47,50
Haar keratine (vitamine)
Vanaf €77,50
Haar keratine (botox)
Vanaf €82,50
Stijl haar keratine
Vanaf €82,50