Home » Behandelingen » Haar Extensions

HAAR EXTENSIONS LATEN ZETTEN

- Long, strong, full and much better -

Haar Extensions Amsterdam Osdorp

Wil jij je haar extensions laten zetten in Amsterdam Osdorp? Kom dan eens langs bij Niloo Beauty! Wij hebben dameskapsters die jaren ervaring hebben in het zetten van haar extensions. Omdat het zetten van haar extensies een nauwkeurige klus is, is het handig om een afspraak in te plannen. Dan kan de kapster je ook luisteren naar jouw wensen en eventueel adviseren over de mogelijkheden.

Haar extensions zetten kan door middel van verschillende methodes. Bij Niloo Beauty hanteren we de volgende methodes:

  • Wave per baan
  • Halve wave
  • Extensions met ringetjes
  • Extensions met microringen

Haar Extensions laten zetten

Het zetten van haar extensions is een nauwkeurige taak die je het beste door een specialist met ervaring kan laten doen. Zo ben je er zeker van dat je extensions stevig en perfect gezet worden. Of je nou kroes, lang of kort haar hebt, haar extensions passen bij alle haarsoorten en kapsels. Zo kun je er voor kiezen om je haar voller te laten lijken met haar extensions. Of ga je voor een methode om langer haar te hebben.

Wil je weten welke methode voor het plaatsen van extensions bij jouw past? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij Niloo Beauty in Amsterdam Osdorp, of neem nu contact op via: 020-6192292

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Haarextensions -
Wave per baan
€13
Halve wave
€82,50
Hele wave
€127,50
Extension met ringetjes per band
€13,50
Extensions met microringen per stuk
€1,75