Home » Behandelingen » Gezichtsbehandelingen

GEZICHTSBEHANDELINGEN AMSTERDAM

- Beautiful skin requires commitment -

Gezichtsbehandelingen Amsterdam Osdorp

Wil jij je gezicht laten behandelen? Heb je last van acne, oneffenheden en/of een onzuivere huid? Wil je de rimpels op je gezicht verminderen en je huid egaal laten maken? Gelukkig zijn er voor het behandelen van je gezicht veel opties. Afhankelijk van je wens kunnen de huidspecialisten bij Niloo Beauty je een opmaat advies geven over de beste gezichtsbehandeling dat bij jou past.

Gezichtsbehandelingen worden vaak in de vorm van een kuur gegeven. Dat betekent dat je dan meerdere malen langskomt om een proces te doorlopen. Vaak zie je al na één behandeling meteen resultaat! Maar om het resultaat te verbeteren en te behouden is het advies vaak om meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan bij de huidspecialist.

Beautybehandeling

Beautybehandeling in Amsterdam Osdorp? Kom dan eens langs voor een gratis consult bij Niloo Beauty! Onze specialist is niet alleen opgeleid tot schoonheidsspecialist maar is ook een Pharmacist! Dit betekent dat je zowel op medisch als schoonheidsniveau een uiterst deskundig advies krijgt voor bijvoorbeeld:

  • Acnebehandeling
  • Microdermabrasie
  • Fruitzuurbehandeling
  • 2B Biopeeling

Bij Niloo Beauty werken we alleen met de beste merken die zich al ruim bewezen hebben in de beauty branche. Onze 2 top producten zijn 2B en CHI. Wij testen de gekozen producten altijd voordat we er mee behandelen. Zo weet je zeker dat je de beste gezichtsbehandeling krijgt.

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Gezichtsbehandelingen -
Klassiek (60 min.)
€55,00
BB Glow
€125,00
BB Glow (Kuur van 3)
€299,00
Microdermabrasie (60 min.)
€77,50
Oxygen behandeling ( 60 min.)
€62,50
Fruitzuurbehandeling (60 min.)
€72,50
2B Biopeeling (60 - 70 min.)
€85,00
Microneelding
Vanaf €92,50
Acnebehandeling (60 min.)
€47,50
Gezichtsmasker (Gold, Silver & Black)
€6,50
Brow Vitamin
€85,00
Brow Vitamin (kuur van 3)
€199,00