Home » Behandelingen » Dames Knippen

DAMESKAPSTER IN AMSTERDAM

- Say bye bye to your bad hair days -

Professionele Kappers

Ben je opzoek naar een professionele dameskapster in Amsterdam? Wil jij je haar laten knippen door kapsters met jarenlange ervaring in dameshaar? Dan ben je bij Niloo Beauty op het juiste adres. De kapsters bij Niloo Beauty hebben ervaring in allerlei soorten dameskapsels. Denk hierbij onder andere aan kroes, stijl en krullend haar. Maar ook voor korte en lange kapsels kun je bij Niloo Beauty terecht. De dameskappers bij Niloo Beauty nemen graag de tijd voor advies op maat.

Voor het knippen, in model brengen en/of föhnen van je haar, kun je gewoon binnen lopen. Weet je nog niet wat voor een kapsel je wilt? Dan is het goed om een afspraak in te plannen. De kapsters bij Niloo Beauty kunnen dan ruim de tijd inplannen om jou deskundig te adviseren.

Kapsels voor Vrouwen

Je haar in model brengen is voor veel vrouwen een on-going taak. Dit heeft veelal te maken met de nieuwste haartrends, vorm van het gezicht en de seizoenen. Daarnaast kan het ook een gewone ‘moodswing’ zijn om je haar te laten modelleren of te knippen. Gelukkig zijn daar behoorlijk wat variaties in en kunnen we bij Niloo Beauty je goed adviseren.

Ongeacht de lengte, kleur en model van je haar kun je tegenwoordig van alles met je kapsel doen. Denk bijvoorbeeld aan extensions of een ander kleurtje. Bij Niloo beauty denken we graag mee om jouw een goed advies te kunnen geven. Kom eens langs of maak een afspraak om je kapsel te laten doen bij Niloo beauty.

Ja, bij Niloo Beauty kun je binnenlopen en bij de kapper zonder afspraak terecht. Wil jij je haar laten verven of vlechten? Dan adviseren wij je om een afspraak te maken. Dan kunnen wij ons goed voorbereiden je beter helpen.

Een afspraak maken bij de kapper kan via de telefoon: 020-6192292, via de mail en via ons online contactformulier. Via de telefoon kun je over het algemeen het snelst een afspraak maken. Heeft het niet zo veel haast, dan is de mail of contactformulier een geschikte optie.

Ja, om je haar te laten verven kun je het beste een afspraak maken. Dan kunnen we voldoende tijd inplannen om je haar zo goed mogelijk te kleuren.

Ja, onze kappers zijn gecertificeerd om balayage op de juiste manier aan te brengen. Balayage is een nieuwe techniek en trend om je haar te verven. Je kunt hiervoor het beste een afspraak maken bij een van onze kappers.

Ja, wij hebben dameskappers die al behoorlijk wat bruidskapsels hebben gestyled en geknipt. Wij adviseren je om hiervoor een afspraak te maken zodat we je goed voorbereid van dienst kunnen zijn.

De reden dat de prijzen ‘vanaf’ zijn, heeft te maken met de duur van de behandeling. Dit kan per haartype (kort/lang) en gewenste resultaat verschillen.

Direct telefonisch contact met Niloo Beauty

PRIJSLIJST

- Dames knippen -
10% OffSALE
Op alle haarkleuren
Knippen
Vanaf €20,00
Pony knippen
€6
Wassen en knippen
Vanaf €18,50
Wassen en föhnen
Vanaf €16,50
Wassen en tangen
Vanaf €16
Verven
Vanaf €32,50
Uitgroei
Vanaf €35,00
Coupe soleil
Vanaf €16
Highights / Ombre / Balayage
Op verzoek
Lowlights
Vanaf €36,50
Permanent
Vanaf €36,50